Bili smo na plavalnem tečaju. Komaj sem čakala, da izvem, kdo bo moj učitelj. Moj plavalni učitelj je bil Jure. V skupini sem bila skupaj s prijatelji. Učili smo se pravilno plavati žabico in hrbtno nazaj. Skakali smo s skakalnice. Med skupinami smo tudi tekmovali. Zadnji dan so nam podelili priznanja. Imeli smo se odlično.

 Lana Ledinek 3.a

Prejšnji teden smo imeli plavalni tečaj. Vsi smo se naučili plavati. Najboljše je bilo prvi dan, ko smo plavali samo v nizki vodi. Naučila sem se, da hitreje ko plavam, prej se utrudim in manj preplavam. Zelo sem se imela lepo. Dobila sem bronastega delfinčka.

Neja Štruc 3.a

Prvi dan smo se razdelili v skupine. Učili smo se pravilno plavati žabico. Drugi dan smo plavali hrbtno. Tretji dan smo se učili kravl z desko in četrti dan kravl brez deske. Peti dan smo pokazali, kaj smo se naučili in smo dobili diplome.

Tim Kresnik 3.a

Všeč mi je bilo, da smo imeli zraven naše učiteljice. Imeli smo svoje garderobne omarice. Učitelju je bilo ime Jure in me je učil tudi smučati. Vsak dan smo plavali žabico in skakali v vodo. Po plavanju smo se oblekli in posušili. Potem smo jedli sadje in kruh, na vrh pa še kakšno sladkarijo.  Zadnji dan smo dobili diplome.

Tina Brezovnik 3.a

Všeč mi je bilo, da smo skakali s skakalnice. Hrbtno plavanje mi ni bilo všeč, ker je težko. Tudi tekmovanje med skupinami, mi ni bilo všeč. Lahko pa smo škropili učitelja in smo ga držali pod vodo, kakor dolgo smo želeli.

Valerija Novak 3.a

Rad sem skakal v bazen. Ko sem se potopil, sem našel dve gumici za lase. Škropili smo našega učitelja in smo zelo uživali.

Matevž Irgel 3.a

Najboljše mi je bilo, da smo lahko skakali v vodo in smo se na koncu lahko poljubno igrali v vodi. Na tečaju sem osvojil bronastega delfinčka. Bazen sem preplaval tja in nazaj, ne da bi stopil na tla.

Žiga Palko 3.a

Vsak dan smo se z avtobusom odpeljali do bazena. Najprej so nam razložili pravila v bazenu. Potem so nas odpeljali do omaric, kjer smo se preoblekli. Nato smo se razdelili v skupine. Prvi in drugi dan, smo se učili pravilno plavati žabico. Žal pa sem potem zbolela in nisem mogla opraviti plavalnega tečaja do konca.

Žana Rizmal 3.a

Prvič sem dobila bronastega delfinčka. Najbolj zabavno je bilo, ko smo »tunkali« našega učitelja. Morali smo preplavati cel bazen in vmes smo naredili »mrtveca«. To je bilo kar težko.

Glorija Kocbek 3.a