Select Page

Pozdravljeni.

Prejeli smo to obvestilo in ga vam posredujemo in vabimo k sodelovanju.

Spoštovane ravnateljice, spoštovani ravnatelji,

po dobrem odzivu na našo prvo objavo v živo na Facebook strani v preteklem tednu, ko smo gostili ambasadorja #BDBK Zlatkota, vas vnovič vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 9. aprila ob 18.uri na FB strani projekta Bodi dober, bodi kul!
Tokrat bomo gostili Saro Isaković, ki nam bo zaupala kako preživlja dneve v izolaciji, kako pomembno je ohranjati pozitivne misli, pa tudi o tistih negativnih in nadležnih mislih, ki nam preprečujejo zbranost in produktivnost.

Vljudno vas vabimo k spremljanju V ŽIVO na naši Facebook strani in vas hkrati vljudno prosimo, da naše vabilo posredujete vzgojiteljem in učiteljem in ti naprej svojim učencem in dijakom. Prav tako vas vabimo, da nam na naslov info@bodidoberbodikul.si posredujete vprašanja vaših učencev in dijakov, seveda pa bomo veseli tudi tematskih predlogov učiteljev.

 Vljudno vas vabimo k spremljanju objav V ŽIVO na naši Facebook strani. Prepričani smo, da bodo tudi ti posnetki vsaj malo krajšali čas mladim doma in obenem nudili pozitivna sporočila, da smo dobri vzorniki lahko vsi. Še posebej v tem času!

 
Lepo vas pozdravljamo in #ostanitedoma, OSTANITE ZDRAVI!
 
Ekipa #BDBK

                                                                                                   Ravnateljica
                                                                                                   Anita Ambrož, prof.