PLAVALNI TEČAJ TRETJEŠOLCEV

S šolo smo šli na plavalni tečaj, na bazen na Ravne. Iz šole nas je peljal avtobus. Sedela sem s prijateljico Leno, enkrat pa z Mio. To mi je bilo zelo všeč, ker smo se zabavale. Ko smo prišli na bazen, smo plavali z desko in s črvom. Bolj mi je bilo všeč z desko. Učila nas je plavalna učiteljica, bila je zelo prijazna. Najbolj mi je bilo všeč, ko sem skakala v vodo in ko sem bila v jacuzziju. Na koncu sem dobila bronastega delfina. Potem smo se z avtobusom odpeljali nazaj v šolo.
To je bil moj najljubši teden.

Zarja Slivniker, 3.a

Na plavalnem tečaju sem se imela lepo. Učila nas je zelo prijazna učiteljica Katja. V krogu smo morali plavati 10 minut, bilo mi je super.

Julija Slemnik, 3.a

Bilo mi je všeč. Tam smo se razgibavali, igrali dan in noč, plavali smo žabico, kravl in skakali iz skakalnice. Najbolj všeč mi je bilo plavanje žabice.

Katarina Galer, 3.a

Na plavanju sem se imel odlično. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo delali mrtvaka in plavali 10 minut, brez odmora. Tudi plavanje hrbtno, mi je bilo zelo všeč.

Teodor Tandler, 3.a

Super je bilo, ko smo skakali iz skakalnice. Plavali smo hrbtno plavanje, žabico in kravl. Dobil sem bronastega delfinčka.

Andraž Dobnik, 3.a

Na plavanju sem se veliko naučil. V skupini sem bil najboljši. Osvojil sem srebrnega delfina. Všeč mi je bilo, ko smo skakali v vodo in ko smo na koncu imeli prosto, da smo lahko šli v masažni bazen. Res je bilo super.

Aleks Palko 3.b

Dostopnost