V sredo, 15. 6. 2022 smo se s četrtimi razredi odpravili v Bistriški jarek. Tja smo se odpravili peš, nazaj pa smo se odpeljali s kombijem.

Zjutraj smo prišli normalno v šolo. Nekje med 8:30 in 8:40 pa smo se že odpravili proti Bistriškemu jarku. Od Mute do Bistriškega jarka je hoje približno uro in pol, in toliko časa smo tudi hodili. Ko smo prispeli na naš cilj smo čez nekaj minut že imeli malico. Za malico smo imeli hot doge. Po malici smo se odpravljali proti slapu. Do slapa je malce strma pot, ampak ko prispeš do slapa je tako lepo, da ne moreš verjeti svojim očem. Voda, ki teče po kamnih je zelo mrzla. A tudi nazaj od slapa, je bilo treba iti peš. Po ogledu slapa smo odšli na travnik iskati različne rože, ampak travniki niso več takšni kot so bili včasih, saj se prepogosto kosijo. Vseeno smo našli veliko različnih rastlin. Iz rastlin smo potem morali napisati in okrasiti svoje ime na list. Ko smo s tem končali pa je še sledila igra. Nekateri smo igrali odbojko, drugi nogomet ali košarko.

Po zaigranih igrah pa je že bil čas, da odidemo nazaj do šole. Nazaj smo se k sreči peljali s kombijem, saj je bilo za peš iti nazaj, prevroče. Pred šolo smo prispeli okoli 13:30 in lahko odšli domov. Bilo je super.

MIHAELA VISKOVIĆ, 4. a

Dostopnost