TABOR ŠESTOŠOLCEV

V preteklem tednu smo se šestošolci udeležili dvodnevnega tabora v Bistriškem jarku. 

Preživeli smo dva super dneva v naravi ob številnih aktivnostih in igri. Ob prihodu v Bistriški jarek smo si z učiteljico Franjo ogledali ekološko kapelo, se povzpeli do Sedelnikovega slapa ter se seznanili z bajko o vilah, ki naj bi nekoč živele na tem območju. Po kosilu so nas obiskali planinci in nam omogočili spust po zip-linu čez potok Bistrico. Lovci so nam razložili, kako se pravilno strelja z zračno puško in preizkusili našo natančnost (med najuspešnejšimi strelci sta bili kar dve dekleti). Z učiteljico Veroniko smo se skozi socialne igre učili sodelovanja in spoznavali pomen prijatelstva in medsebojnih odnosov.

Čas med aktivnostmi smo izkoristili za igro (nogomet, obdojka, badminton, karte) in druženje, večer smo pozdravili s tabornim ognjem, ob katerem smo si spekli hrenovke in penice.  Po umivanju zob smo večer sklenili z ogledom filma. 

Zjutraj smo se po aktivnem dnevu stežka prebudili. Po jutranjem razgibavanju ter zajtrku pa smo pozdravili nov dan, v katerem smo se urili v veščinah merjenja. Tudi ta dan smo bili zelo aktivni. Po dvourni hoji smo se polni lepih vtisov in doživetij vrnili nazaj v šolo. 

Lepe pozdrave! 😃

Šestošolci in razrednika Nejc Babič in Helena Brezovnik

Dostopnost